Vackert vita tänder

Jag tycker det är viktigt att man har friska tänder, som gärna är vita. Jag försöker undvika sånt som kan ge missfärgningar till tänderna, men det är inte alltid så lätt. Gillar ju både kaffe och te till exempelvis. Dock har jag testat att bleka tänderna flera gånger, med bra resultat. Har när jag köpt hem tandblekning, alltid kollat på tandblekning hemma bäst i test. Man vill ju ha det bästa som finns, eller hur? Att bleka tänderna är inte så svårt och det finns ju beconfident till exempel. Bästitest.org visar vilken bästa metoden för att bleka tänderna är. Så vill ni med hitta den som är bäst i test, kika på deras sida.

Bleka tänderna hos tandläkaren

Jag har ju bara testat att bleka tänderna hemma. Men det ska visst även gå att få dem blekta hos tandläkaren. Kanske man ska testa det med? Dock tycker jag att det har funkat bra med den jag använt på egen hand. 

Bra tandkräm

Jag har även köpt en sån tandkräm som även den ska ha en blekande effekt. Tänker det är ett bra komplement till att bleka tänderna då och då. Sedan har jag även investerat i en eltandborste. Har läst att det ska vara bättre med en sån tandborste, så då kör jag på det. Det är ju viktigt att ta hand om sina tänder på ett bra sätt, både genom att borsta dem samt att kanske då bleka dem ibland. 

26 Nov 2018