I stort behov av att åka på spa

Jag känner ett stort behov av att åka på spa Stockholm snart alltså. Jag har upplevt en trötthet nu ett tag. Vet inte vad det beror på. Om det är vädret som gör det eller att man har jobbat mycket eller så. Därför vore det rätt så skönt att boka in sig på ett spa i Stockholm. Gärna ett sånt man åker till flera dagar och bara njuter ni vet. Då ska man ju passa på att ta massage och andra behandlingar, samt även bo på hotell, njuta av god mat, sköna sängar och allt sånt. Det får man vara värd ibland, tycker ni inte?

Dagspa kan funka

Det går ju att gå på spa Stockholm över dagen med. Det finns ju sådana dagspa som det heter. Då är man där en dag, eller en halv och får njuta. Det ger ju i alla fall ett par timmars avkoppling att gå på det. Sen kan man ju bara boka in massage och inget annat om man önskar det.

Resa bort

Något annat jag skulle vilja göra just nu är att ta en resa till solen, även det skulle nog hjälpa en hel del mot den trötthet jag känner just nu. Sen en resa utomlands är väl aldrig fel oavsett vart i världen man väljer att åka. Ja, en semesterresa så väl som en helg på spa, det är vad jag skulle behöva ha just nu känner jag. Kanske läge att boka!

30 Jun 2019