Har ni testat att dejta på nätet?

Är det någon av er som testat dejting på nätet? Just detta med nätdejting är ju inget nytt fenomen, men det är inget jag själv testat, än. Dock har jag funderat på att göra det. Att träffa någon ute i det verkliga livet är inte så lätt. Hitta en dejt på nätet verkar bra mycket lättare! Visst har man flörtat när man vart ute på krogen kanske, men det är ju sällan det leder till något seriöst. Jag känner att jag vill lära känna någon på djupet och via dejting online så kan man ju skriva med personer och på så vis lära känna mer än bara ytan.

Chans att träffa någon

Att bli medlem på en singelsajt ökar ju chanserna att träffa någon, någon som man inte kanske annars hade mött. Det går ju att träffa folk från hela Sverige på nätet. Det är inte samma begränsning som att gå ut på barer i den stad man bor i. Jag har som sagt inte testat att dejta via nätet men har vänner som gjort det och en del av dem är inte singlar längre. Så det finns ju som sagt chansen att hitta kärleken där.

Inget att förlora

Man har ju inget att förlora att testa ett hitta en dejt på nätet. Det är många singelsajter som har gratis registrering så att man kan prova på det utan att betala till en början, så det är ju bra. 

8 Mar 2019