Kontakta mig?
Zannyh@live.se
Följ min blogg!
ZANNYH | Jag är inte elak, bara ärlig!ZANNYH
Frossle.com
Gratisbio.se Playman.se ESafe.se Lovetool.se

 

Jag har tänkt lite.. Ja jag tänker ganska mycket jag. Men jag har tänkt på lite saker som borde förbjudas på en restaurang.. Kanske låter konstigt men vissa saker tycker inte jag är okej när man sitter och ska äta en romantisk middag med sin partner eller liknande.

 

 

Nåväl, ni får hata mig om ni vill men här är iaf några saker JAG tycker borde förbjudas..:

1) Spädbarn & ammande mammor. – Jag tycker det är väldigt störande med skrikande spädbarn och mammor som drar fram bröstet och ska börja amma när man sitter och äter. Det är ganska äckligt att se ett fett jävla bröst när man försöker äta. Dock så är det ju helt naturligt att amma, men man kanske skulle hålla sig hemma om barnet fortfarande är så litet så det måste ammas.

 

2) Folk som pratar i mobiltelefoner. – Det är störande när man kommer och ska ta beställning och så sitter den som ska beställa och pratar i mobilen och har inte ens kollat på menyn. Trots att det gått typ 10 min sen jag gav menyn. Man kan väl prata i telefon EFTER man beställt.. Jag har liksom inte tid att vänta tills den personen har pratat klart ? Jag har andra kunder att tänka på.. Dessutom kan det vara störande för kunderna också.

 

 

3) Småbarn. – Jag tycker att det är okej att ta med sina barn på restaurang, det kan ju vara en härlig upplevelse för barnen om int annat? Det enda jag stör mig på är föräldrarna som låter sina barn springa fritt i restaurangen. Kan dom inte hålla koll på sina barn så ska dom inte ta med dom heller. Det är ganska irriterande när det springer en massa barn överallt och skriker. Dessutom så kan dom vara lite ivägen när man har bråttom att servera. Om man inte kan se till så att barnen håller sig lugna så finns ju alltid Mcdonalds..? ;)

 

 

Vad tycker ni ? Tycker ni detta är okej eller inte ? Jag vill gärna höra era åsikter med.

Leave a Reply